dna rapport

genetisch onderzoek

ISO 9001 KWALITEITSNORM

Uw DNA-Analyse wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voor onze analyse selecteren wij alleen de genen waarvan de invloed is bewezen op basis van wetenschappelijke literatuur en waarvoor genoeg betrouwbaar bewijs en wetenschappelijk onderzoek is.

De analyse wordt uitgevoerd in een gecertificeerd laboratorium waar wordt gewerkt met de ISO 9001 kwaliteitsnormen. Uw DNA wordt geanalyseerd door zeer betrouwbare en de meest geavanceerde technologie. In aanvulling op deze analyse maken onze voedingsexperts een voedings- en lifestyle-adviezen, gespecialiseerd op basis van uw genetische informatie.

Juist onze hoogste kwaliteitsnormen garanderen betrouwbare resultaten van de DNA-Analyse. Onze DNA Lifestyle Analyse geeft vaak verrassende en tot dan toe onbekende informatie. Het stelt u in staat om een dieet te kiezen op basis van uw genetische informatie. Daardoor krijgt u alleen de voeding binnen die uw lichaam nodig heeft en ontwijkt u de voedingsstoffen die schadelijk voor uw lichaam kunnen zijn. Dit alles gebaseerd op uw eigen genetische materiaal.

Wij zijn er van overtuigd dat onze gepersonaliseerde DNA-Analyse zal zorgen voor gezonde en geschikte eetgewoonten, een gezondere levensstijl, een betere verzorging en daardoor een beter algeheel voorkomen.

We willen u er nog wel graag op wijzen dan onze DNA-Analyse geen fysiek onderzoek is. Wij adviseren u dan ook om in alle gevallen uw eigen arts te raadplegen. Deze DNA-Analyse is dan ook niet bedoeld om u er toe aan te zetten te stoppen met uw medicijnen of met andere zaken die door uw eigen arts zijn voorgeschreven.

U bent zelf de sleutel tot het echte succes van deze DNA-Analyse. Ons advies is dan ook om onze aanbevelingen te volgen maar ze wel op een verantwoordelijke manier uit te voeren. U staat op het punt om zeer verrassende informatie over uw eigen lichaam te ontdekken, wat u in staat zal stellen om uw maximale potentieel te bereiken, zoals Moeder Natuur u dat gegeven heeft.

RESULTAAT DNA-ONDERZOEK

U ontvangt het resultaat van de analyse digitaal. Ook is het een optie om de resultaten van de analyse te ontvangen in een prachtig boek met meer dan 100 pagina’s aan persoonlijke inzichten en adviezen. Voor de analyse worden maar liefst 3 miljard onderdelen in uw DNA bekeken. Het ontrafelen van deze onderdelen duurde tot voor kort zo lang dat dit soort DNA onderzoeken onbereikbaar waren. De komst van innovatieve apparatuur brengt hier verandering in. 

Uw gegevens zijn niet voor derden zichtbaar en worden strikt vertrouwelijk behandeld. Bij de registratie en verwerking van uw gegevens worden alle wettelijke bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) nageleefd.

 ENKELE VOORBEELDEN VAN HET DNA RAPPORT dna uitslagalzheimerAstmahoge bloeddrukreumadiabeteslong kankerspieropbouwgeheugen

dna rapport
5 (100%) 2 votes